Bezpłatny wpis do bazy
Firmy i organizacje turystyczne
San
Hiszpania - Kastylia Leon: Trzy miasta UNESCO
... Katarzyna Sołtyk, podróżniczka, dziennikarka i fotograf.GDZIE: Od lat przemierza drogi i bezdroża Hiszpanii. Tym razem wybrała się do największego z regionów: Kastylii-León.Na pierwszy rzut oka krajobraz Kastylii-León rzeczywiście zdaje się niegościnny. Dominuje meseta – suchy, nieurodzajny płaskowyż o surowym klimacie, bezlitosnych upałach latem i dokuczliwych zimach. Historia regionu naznaczona jest potyczkami i wielkimi wojnami. Osady obronne... » czytaj więcej
![]() |
Gulliver noclegi i wczasy nad morzem jeziorem w górach i na wsi agroturystykaGulliver Internetowy Serwis Turystyczny wczasy noclegi nad morzem jeziorem w górach kwatery prywatne pensjonaty domy i ośrodki wczasowe kempingi pola namiotowe agroturystyka hotele. Szczecin, Poznań - noclegi, targi. |
![]() |
Gąski - Sarbinowo - Pokoje Gościnne GÓRAL - wczasy i wypoczynek nad morzemPokoje Gościnne GÓRAL - Gąski - Sarbinowo - Oferują pokoje 2, 3, 4 osobowe z pełnym węzłem Sanitarnym. Pokoje wyposażone są w TV, zastawę stołową oraz sprzęt plażowy. Do dyspozycji Gości kuchnia w pełni wyposażona. Na terenie obiektu znaj |
![]() |
Sianożęty - Zielony Daszek - pokoje gościnne - Sianożęty wczasy, Sianożęty morze, Sianożęty wypoczynek - SianożętySianożęty zapraszają nad morze - pokoje gościnne - Zielony Daszek oferują: pokoje z pełnym wyposażeniem, z pełnym węzłem Sanitarnym. Na stronie szczegółowe informacje, zdjęcia oraz kontakt. Serdecznie zapraszamy! - wczasy nad morzem - Sianoż |
![]() |
Wyprawy Wędkarskie (Pruszków)W Polsce trudno zlowic duza rybe. Zobacz jak lowi sie w krajach skandynawi. Szwecja, Norwegia i Finlandia sa bardzo otwarte na wedkarzy. w skandynawii latwo zlapac duze ryby slodkowodne: Szczupaki, Sandacze, Okonie, Liny i leszcze jak i morskie: dorsze, czarniaki, karmazyny czy zebacze. |
![]() |
Gąski - Dom Gościnny CegielscyDom Gościnny Cegielscy Sarbinowo - Gąski. Oaza ciszy i spokoju. Oferujemy pokoje 2 i 3 osobowe z pełnym węzłem Sanitarnym. Świetlica. Do morza około 70 m. Możliwość całodziennego wyżywienia. Parking na terenie posesji. |
![]() |
Sarbinowo Morskie - Usługi Hotelarskie GAZBI- wczasy i wypoczynek nad morzemUsługi Hotelarskie Gazbi w Sarbinowie - Oferują pokoje 2, 3, 4 osobowe z pełnym węzłem Sanitarnym. Serdecznie zapraszamy na niezapomniany wypoczynek nad morzem. |
![]() |
Dębki, Krokowa - PIPKA - Pokoje - wczasy, morze, wypoczynek, Dębki, KrokowaDębki, Krokowa zapraszaj na wczasy nad morzem - Pokoje PIPKA - oferuj: pokoje 2, 3 i 4 osobowe z pełnym węzłem Sanitarnym. Na stronie pełna oferta, zdjęcia i kontakt. Serdecznie zapraszamy!!! Wczasy nad morzem, Dębki, Krokowa |
![]() |
Noclegi, noclegi w Polsce, kwatery, hotele, pensjonaty, agroturystyka, góry, morze, mazuryNoclegi w Polsce, hotele, pensjonaty, domki letniskowe, kwatery, pogoda, wyciagi narciarskie, to i wiele więcej jest dostępne na stronach www.e-noclegi.net.pl |
![]() |
Karwia - Pokoje Gościnne ZACISZE - wczasy nad morzemPokoje Gościnne ZACISZE - Karwia - Oferujemy pokój rodzinny STUDIO, pokoje 2, 3, 4-osobowe z pełnym węzłem Sanitarnym. Obiekt ogrzewany. Teren obiektu ogrodzony i bezpieczny. |
![]() |
Darłowo - pokoje gościnne, kwatery prywatne, noclegiWakacje w Darłowie: Darłowo, Darlowo, agroturystyka,kwatery,noclegi,wakacje,góry,wypoczynek,pensjonat,pensjonaty,tanie,prywatne,zdrój,motel,motele,ferie,schronisko,zajazdy,pokoje,letniskowy,domek,domki,zakwaterowanie,apartamenty,Sanatorium,camping,pry |
Skrót aktualności
Wspaniałe polskie widoki są jeszcze bardziej spektakularne z lotu ptaka. Doskonałą okazją do tego, aby zobaczyć je w pełnej krasie, jest skok ze spadochronem. Do niego gratis dodane są niezapomniane emocje! Żeby skoczyć ze spadochronem, wcale nie trzeba szykować się na bardzo wysokie wydatki, dodatkowo również nie trzeba wcześniej odbywać zaawansowanych szkoleń. Wystarczy tylko zarezerwować dogodny dla siebie termin skoku tandemowego.
Najnowsze komentarze
Mazury sa wspaniale.Jezdze tam co roku i co roku odkrywam nowe...
Dodał: Gość | 2009-07-21 13:59:21
Dodał: Gość | 2009-10-17 15:32:45
Dodał: Gość | 2014-10-10 14:42:09
Najnowsze firmy w bazie
Centrum Rezerwacji Lotów - tanie loty do większości lotnisk na świecie. Ponad 1000...
Bieszczady - noclegi pokoje...
Portal o Bieszczadach dla miłośników tych pięknych gór oraz dla tych co dopiero...
Newsletter