Bezpłatny wpis do bazy
Firmy i organizacje turystyczne
Słońce
Grecja: Wakacje w Istro, czyli wspaniała wyspa Kreta
... skorzystać z wygodnych łóżek i parasola, ale za dwa łóżka i słoneczny parasol zapłacimy dziewięć euro (za dzień).Na spacer po wzgórzach otaczających akwen wybrałam się po śniadaniu i natychmiast tego żałowałam. słońce grzało niemiłosiernie, a roślinność porastająca teren sięgała mi najwyżej do kolan. Nie znalazłam ani odrobiny cienia, zrezygnowałam z wędrówki i na skały wróciłam dopiero przed wieczorem. Przyjemniejszy od... » czytaj więcej
Samaria – wąwóz inny niż wszystkie
... dziwna minę a wzrok wyrażał współczucie pomieszane z politowaniem. My jednak żądni wrażeń zignorowaliśmy te bardzo widoczne znaki tubylca.Autokar dowiózł nas na szczyt przecudnej urody góry już o 8 rano. Było chłodno, słońce nie pokazało jeszcze swoich pazurków a ocieniona pachnącymi drzewami trasa wiodła w dół. W trasę, która zaczyna się w Ksiloskalo 1200m n.p.m. razem z nami ruszyły tłumy, pełnych energii turystów. Pierwszy odcinek to... » czytaj więcej
Austria: Karyntia - tam, gdzie spełniają się marzenia
... to 24 ośrodki narciarskie i odnowa biologiczna. Po nartach można się zrelaksować w Spa.Są takie ośrodki, gdzie po wyjściu z hotelu od razu jest się na trasie, co oznacza też, że prosto ze stoku "wjeżdża się do hotelu". Najwięcej takich ośrodków jest w Nassfeld. Stąd hasło tego regionu "Z łóżka prosto na deski".Narciarska Karyntia to Grossglockner/Heiligenblut, lodowiec Moelltaler Gletscher (można na nim jeżdzić przez cały rok!) i Ankogel.... » czytaj więcej
![]() |
JAROSŁAWIEC - wczasy nad morzem w Jarosławcu - wczasy, lato, jarosławiec, morze - oferty taniego wypoczynku.WCZASY NAD MORZEM - Jarosławiec - wczasy i wypoczynek nad morzem w Jarosławcu |
![]() |
Wczasy w Dźwirzynie u AnnyWczasy w Dźwirzynie u Anny, ulica Słoneczna 27, pokoje 2,3,4 osobowe, serdecznie zapraszamy! |
![]() |
Mielno Willa Alicja - Alicja i Maciej Goza pokoje gościnneMielno baza pokoi gościnnych, kwater. Kontakty, mapki, namiary. |
![]() |
Międzyzdroje - Kwatery prywatne - Henryk WardachChcesz odwiedzić Międzyzdroje Szukasz noclegu? Dobrze trafiłeś! Wynajem pokoi Henryk Wardach ul. Cicha 9/2 Międzyzdroje |
![]() |
Dom wypoczynkowy na Mazurach we wsi Stacze... wynajem przez cały rokWczasy, Mazury, Wypoczynek,słońce, jezioro, czyste powietrze, zielone płuca polski, weekend, wakacje, domek wypoczynkowy |
![]() |
:: Wczasy w Karwi :: domki nad morzem :: wczasy.aga.pl :: Strona główna ::Wczasy - AGA. Karwia to piękne miejsce - zapraszamy na wczasy w malowniczej Karwi!! |
![]() |
Komfortowe pokoje i apartamenty - 4 Pory Roku - Krynica MorskaNowo wybudowany, całoroczny obiekt o ciekawej i funkcjonalnej arc |
![]() |
Wynajem pokoiczorsztyn, wakacje, słońce, plaża, pieniny, gorce, tatry, podhale, kluszkowce, węgrzyniak, pokoje, kwatery, apartament, jezioro czorsztyńskie, zalew czorsztyński, agroturystyka, wczasy, spanie |
![]() |
Toskania - Sole di ToscanaWczasy w Toskanii Agroturystyka, Hotele, Apartamenty - Prowincja Siena, Toskania |
![]() |
Słoneczna Dolina - Bożena i Stanisław Tomkiewicz - Lądek ZdrójSłoneczna Dolina to szczególne miejsce wypoczynku. Tutaj słońce świeci przez cały rok, a domowa atmosfera i spokój jaki tutaj panuje pozwoli Ci spędzić miłe i niezapomniane chwile |
Skrót aktualności
Wspaniałe polskie widoki są jeszcze bardziej spektakularne z lotu ptaka. Doskonałą okazją do tego, aby zobaczyć je w pełnej krasie, jest skok ze spadochronem. Do niego gratis dodane są niezapomniane emocje! Żeby skoczyć ze spadochronem, wcale nie trzeba szykować się na bardzo wysokie wydatki, dodatkowo również nie trzeba wcześniej odbywać zaawansowanych szkoleń. Wystarczy tylko zarezerwować dogodny dla siebie termin skoku tandemowego.
Najnowsze komentarze
Mazury sa wspaniale.Jezdze tam co roku i co roku odkrywam nowe...
Dodał: Gość | 2009-07-21 13:59:21
Dodał: Gość | 2009-10-17 15:32:45
Dodał: Gość | 2014-10-10 14:42:09
Najnowsze firmy w bazie
Centrum Rezerwacji Lotów - tanie loty do większości lotnisk na świecie. Ponad 1000...
Bieszczady - noclegi pokoje...
Portal o Bieszczadach dla miłośników tych pięknych gór oraz dla tych co dopiero...
Newsletter